طرز تهیه تیرامیسو کلاسیک خوشمزه و خوش طعم و فوت و فن های مهم تهیه این دسر
طرز تهیه تیرامیسو کلاسیک خوشمزه و خوش طعم و فوت و فن های مهم تهیه این دسر
برای آشنایی با طرز تهیه تیرامیسو کلاسیک و خوشمزه با دستور ساده و راحت می توانید در ادامه این مطلب از مجله اینترنتی آرگا همراه ما شوید.
تیرامیسو از جمله دستر های بسیار خوشمزه و پر طرفدار ایتالیایی می باشد که روش تهیه آن بسیار ساده است و به راحتی می توان آن را در منزل تهیه کرد، در ادامه طرز تهیه تیرامیسو کلاسیک را معرفی می کنیم.
در این مطلب دستور تهیه تیرامیسو کلاسیک که بسیار خوشمزه و پرطرفدار است را معرفی می نماییم؛ این دسر خوشمزه که به عنوان میان وعده نیز مصرف می شود با مواد اولیه ای مثل پنیر ماسکار، قهوه، پودر کاکائو، بیسکویت لیدی فینگر و انواع دیگر بیسکویت ها به آسانی و با تحمل کمی صبر تهیه می شود.
ترامیسو جزو دسر های مدرن و پرطرفدار ایتالیایی است که در تمام دنیا طرفداران خاص خود را داشته و در شهر های مختلف ایتالیا نیز به روش های متفاوت و با طعم های دوست داشتنی و دلچسب تهیه می شود، از آنجا که تیرامیسو حاوی مقدار زیادی شکر است، بنابراین مصرف زیاد آن خوب نیست، البته می توان به جای شکر از عسل در ترکیب آن استفاده کرد. در مطالب قبلی با دستور تهیه انواع ترامیسو لیوانی، تیرامیسو ساده، تیرامیسو شکلاتی و … آشنا شده اید، اکنون برای یادگیری طرز تهیه تیرامیسو کلاسیک می توانید با این مطلب از آموزش آشپزی آرگا همراه ما باشید.
برای آماده کردن تیرامیسو ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کرده و هر کدام را در ظرفی جداگانه بریزید. بعد مقدار ۳ قاشق غذاخوری شکر را داخل زرده بریزید و به وسیله همزن برقی مخلوط کنید.
اکنون یک قاشق غذاخوری از شکر باقی مانده را داخل سفیده تخم مرغ بریزید و با همزن تا جایی بزنید که مخلوط پف کند و سفید رنگ شود.
در این مرحله ماسکارپونه را به مخلوط زرده و شکر اضافه کرده و هم بزنید، بعد سفیده پف کرده را به آرامی به این مخلوط بیافزایید، سپس به وسیله یک قاشق پلاستیکی نرم، طوری که حالت پفکی سفیده از بین رود، آن را هم بزنید، اکنون کرم تیرامیسو آماده شده است.
در مرحله آخر طرز تهیه تیرامیسو کلاسیک و خوشمزه، ظرف مناسب و دلخواه خود را انتخاب کرده و سپس ته ظرف را با استفاده از قاشق، یک لایه از کرم آماده شده قرار داده و پهن کنید، سپس بیسکویت ساوویاردی یا لیدی فینگر که قبلا با طرز تهیه آن آشنا شدید، را داخل ظرف کافه بریزید تا به طور کامل آغشته به آن شود.
سپس آنها را داخل ظرف بچینید و بر روی آن نیز با کرم تهیه شده پوشش دهید، حال بعد از اینکه تمام بیسکویت ها را داخل ظرف چیده و به طور کامل با کرم پوشانده و پر کرده اید، می توانید در آخر پودر کاکائو که الک شده است را برای تزیین تیرامیسو استفاده کنید. اکنون تیرامیسو آماده شده و آن را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید، سپس سرو نمایید.
نکته ۱ : در صورتی که موفق به پیدا کردن بیسکویت لیدی فینگر و یا ساوویاردی نشدید، می توانید به جای آن از کیک اسفنجی برش خورده و یا نان شیرینی لطیفه برای این منظور استفاده کنید. همچنین بیسکویت پتی بور نیز گزینه مناسبی است.
نکته ۲ : شکلاتی که برای تیرامیسو استفاده می کنید، بهتر است تیره و ترجیحا با درصد بالای کاکائو باشد، زیرا برای سلامت نیز مفید است.
نکته ۳ : پنیر ماسکارپونه یک پنیر خامه ای بدون نمک است که معمولا با ذائقه ایرانیها جور در نمی آید، بنابراین در دستور تهیه تیرامیسو کلاسیک می توانید به جای آن از خامه و یا بستنی استفاده کنید تا طعم متفاوت تری را تجربه نمایید.
منبع : آرگا
منبع
طرز تهیه تیرامیسو کلاسیک خوشمزه و خوش طعم و فوت و فن های مهم تهیه این دسر
arga-mag.com
از سراسر وب |
---|
فیت 276 – چرا فوتبالیست ها این قدر لاغرن ؟ |
طرز تهیه آب دوغ خیار خوشمزه و مجلسی مخصوص تبریز با خامه |
مواد لازم و طرز تهیه آش دوغ + عکس |
طرز تهیه شیرینی شباکیه مراکشی |
صید ماهی تون در کشتی |